Michel Bourez s-a calificat în etapa a doua a turneului Vans Triple Crown



 

Francezul Michel Bourez şi-a asigurat participarea în a doua etapă a concursul de surf Vans Triple Crown, din Hawaii, după ce s-a impus într-o altă competiţie, Reef Hawaiian Pro. Bourez a acumulat cele mai multe puncte şi a terminat pe prima poziţie turneul, depăşindu-i pe Fredrick Patacchia şi pe Jeremy Flores.

Michel Bourez a reuşit să facă spectacol la competiţia de surfing Reef Hawaiian Pro.

Francezul a obţinut cele mai multe puncte în finală, după ce a fost mai bun decât americanul Fredrick Patacchia, care a terminat concursul pe locul doi. Un alt francez, Jeremy Flores a încheiat competiţia pe trei, iar australianul Dion Atkinson a fost al patrulea.

"Am venit aici după o perioadă îndelungată de antrenamente, în ultima lună am avut o sesiune de pregătire foarte intensă şi am venit deodată la acest turneu. Sunt sufecient de pregătit, iar asta s-a văzut cred şi în această competiţie", a spus Michel Bourez.

După această competiţie, cei patru finalişti se vor pregăti pentru un alt turneu care se va disputa la fel în Hawaii, doar că pe o altă plajă, Sunset Beach. Aceasta va fi a doua etapă din cadrul concursului Vans Triple Crown.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑