Manuel Neuer are o statuie la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds de la Berlin



Foto: bundesliga.com

Cel mai bun portar din 2014, Manuel Neuer are o statuie la muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds de la Berlin. Sportivul a fost prezentat oficial îmbrăcat în echipamentul său de joc. 

Fanii lui Manuel Neuer îl vor putea vedea zilnic pe starul german la Berlin. Statuia din ceară a acestuia a fost dezvelită la muzeul Madame Tussaud din capitala Germaniei.

Neuer s-a pozat cu statuia și s-a declarat foarte încântat de surpriza care i s-a făcut. Portarul a explicat că întregul proces de creație a statuii, la care a luat și el parte, a fost unul extrem de obositor.

"Am stat pe aici aproape trei ore. Mi s-au făcut o mulţime de fotografii şi măsurători. Fiecare bucăţică a fost ataşată individual. A fost o zi frumoasă, dat şi obositoare", a spus portarul Bayern Munchen, Manuel Neuer.

În timp ce statuia sa va rămâne expusă la muzeul "Maddame Tussauds", Manuel Neuer va reveni la antrenamente.

Bayern Munchen va juca vineri împotriva celor de la Wolfsburg, în etapa a 18-a din Bundesliga.

Nemţii au decis să-i facă o statuie lui Manuel Neuer după ce acesta a devenit cel mai bun portar din lume în 2014, câştigând Campionatul Mondial cu echipa națională a Germaniei și având un sezon de excepție alături de echipa sa de club, Bayern Munchen.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑