EXCLUSIV Negoiță: ”Teja era băiat deosebit, dar nu avea experiență de Dinamo. Va reveni într-o zi aici”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Negoiță: ”Teja era băiat deosebit, dar nu avea experiență de Dinamo. Va reveni într-o zi aici”

Finanțatorul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a vorbit, pentru prima oară de la schimbarea antrenorului la Dinamo, despre despărțirea de antrenorul Mihai Teja, după doar cinci meciuri pe banca alb-roșiilor. ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport, Negoiță a dezvăluit de ce a decis să-l îndepărteze pe Teja și a promis că acesta va reveni la Dinamo, într-o zi, când va avea mai multă experiență.

”S-a discutat că aș fi în relații proaste cu Daniel Stanciu. E fals, avem o relație bună. Lucrurile sunt ca la început. Ne consultăm, ne asumăm deciziile pe care le luăm, deci nu pot fi discuții de genul ăsta. Despre schimbarea antrenorului... Mi-am dat seama că Teja e un băiat deosebit, dar nu are suficientă experiență, pentru că Dinamo e un club greu. Sunt convins că va face performanță și va reveni la Dinamo, după ce o să mai treacă prin ceva experiențe.

Am considerat că revenirea lui Flavius este o continuare, pentru că atunci când a plecat, mi-a zis că e epuizat. A avut o perioadă la Dinamo când a făcut o treabă bună, am fost mulțumit și i-am respectat decizia de a se retrage și nu am avut discrepanțe mari de păreri. Am considerat că e cazul să i se mai dea o șansă la Dinamo. Chiar dacă mai sunt unii care își dau cu părerea, vreau să spun că atât timp cât eu dețin acest club, deciziile îmi aparțin. Mă consult cu oameni care consider că merită să le cer un sfat, dar eu iau deciziile care consider că mă pviresc. La antrenorat, pun întrebări, dar nu impun cine să joace. Avem o strategie, ne dorim ca anumiți tineri să fie puși în evidență și încercăm pe cât posibil acel mix între cei cu experiență și tineri, pentru că doar cu tineri e greu să faci performanță”, a declarat Negoiță.

Patronul lui Dinamo a negat și orice implicare a fanilor sau fotbaliștilor în decizia sa.

„Suporterii mi-au reproșat îndepărtarea lui Teja? Mai avem puțin până a ieși la mal și e păcat să ne facem probleme singuri, pentru că o tensiune din partea fanilor nu ne ajută. Avem suporteri extraordinari și plecarea lui Teja a fost decisă de mine, la fel ca venirea lui Stoican. Eu am decis că mai merită să vină la Dinamo și am simțit că trebuie să schimb ceva.

Jucătorii nu au nicio legătură cu plecarea lui Teja. Niciodată! Nu e treaba lor. Ei sunt plătiți să presteze o activitate și nu e treaba lor cine e antrenor. Ei trebuie să se conformeze cu ceea ce le cere antrenorul. Niciun jucător nu a spus că Mihai trebuie schimbat. E o minciună!”, a încheiat Ionuț Negoiță.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑