Pancu recunoaște: ”Steaua ajungea la poarta noastră mai ușor decât la antrenament”



 

**VIDEO** Pancu recunoaște: ”Steaua ajungea la poarta noastră mai ușor decât la antrenament”

Steaua a învins sâmbătă seara în Giulești, 3-1, revenind de la 0-1 și astfel debutând cu dreptul în noua ediție de campionat. Veterenul și căpitanul Rapidului, Daniel Pancu, a recunoscut după meci superioritatea adversarilor și forța ofensivă a acestora.

“Ei au avut foarte multe ocazii. Uneori ajungeau la poarta noastră mai ușor decât la antrenament. Dar și în condițiile astea, la 1-1 avem noi o ocazie foarte clară de gol, la o fază fixă, la un corner, cu o minge recentrată în fața porții, la un milimetru nu am reușit să înscriem. Faza imediat următoare se face 2-1 pentru ei, din momentul ăla nu se poate spune că Rapid a mai existat pe teren. E prima dată când marchez împotriva Stelei și echipa la care joc nu câștigă. Sper să mai marchez împotriva Stelei și la 39-40 de ani.”, a declarat autorul golului rapidest de sâmbătă seara.

Pancu a salutat venirea lui Valerii Moraru la cârma clubului, dar spune că pericolul retrogradării planează asupra Rapidului: “Trebuie făcute lucrurile repede, timpul e scurt, pentru că dacă începem prost 7-8 etape, apoi poți să-l aduci și pe Messi și nu mai poți evita retrogradarea.”

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑