Benfica - Ajax 0-1, la Eusebio Cup. Pe "Da Luz", gazdele au ratat un penalty!



 

**VIDEO** Benfica - Ajax 0-1, la Eusebio Cup. Pe

Ajax a câștigat Eusebio Cup, chiar pe "Da Luz", cu Benfica! A fost 1-0 pentru olandezi.

Lusitanii, cu mulți jucători noi în primul 11, au ratat prima ocazie în minutul 8, când Nico Gaitan a fost blocat excelent de Vermeer. Campioana Olandei a marcat singurul gol în finalul primei reprize. Ricardo Kishna s-a distrat cu apărarea Benficăi și Cesar a deviat mingea în propria poartă.

Acelasi Kishna a ratat singura ocazie a olandezilor în partea a doua. Artur a respins de la colțul scurt. Joao Cancelo a fost aproape de egalare după acțiunea splendidă a lui Eduardo Salvio, însă Vermeer a respins din nou.

Arbitrul i-a dat o mână de ajutor Benficăi, însă nici așa portughezii n-au putut egala: Jara a executat slab un penalty în minutul 84. Ola John a ratat ultima ocazie în prelungirile partidei și Benfica rămâne doar cu trei ediții câștigate, dintre cele șase disputate la Eusebio Cup.

A fost pentru prima dată când cupa dedicată celui mai mare fotbalist din istoria Portugaliei nu va fi decernată chiar de Eusebio - legenda lusitană a trecut în nefiinţă la începutul acestui an, la 71 de ani. 

Benfica: Artur (78 Paulo Lopes), Maxi Pereira (63 Cancelo), Sidnei, César, Benito (63 Eliseu), Ruben Amorim (46 Teixeira), Talisca (75 André Almeida), Salvio (69 Bebe), Gaitán (46 John), Lima (46 Jara), Cardozo (46 Derley). Antrenor: Jorge Jesus

Ajax: Vermeer, Ligeon, Van der Hoorn, Moisander, Boilesen, Klaassen, Viergever, Andersen, Schöne, Milik, Kishna (87 Becker). Antrenor: Frank de Boer

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑