Ganea: "Rapid trebuie întărit urgent! Dacă vor veni 3-4 fotbaliști valoroși, vor apărea și rezultatele"



 

**VIDEO** Ganea:

Rapid nu s-a putut opune victoriei Stelei în prima etapă din noua ediție a Ligii I (DETALII AICI), iar prestația etalată de formația din Giulești în cea de-a doua repriză a scos în evidență criza de jucători prin care trec vișiniii în prezent.

După meci, acest lucru a fost recunoscut și de Ionel Ganea, care a declarat că așteaptă cât mai repede câteva transferuri din partea noului acționar Valerii Moraru.

"Felicit jucătorii pentru modul cum s-au dăruit. Am jucat cu echipa campioană, o formație omogenă, dar chiar și așa cred că am fi putut reuși o surpriză foarte plăcută azi. Ne-ar fi trebuit mai multă atenție.

Eu cred că acești jucători tineri au un potențial foarte bun, dar trebuie timp și multă muncă. Oricum, avem nevoie de jucători pentru a crea concurență pe posturi. Rapid are o tradiție foarte mare și trebuie să ne ridicăm la înălțimea numelui. Trebuie întărit compartimentul defensiv, s-a văzut și azi.

Mai aștept jucători, asta cât mai repede posibil. Poate chiar de luni să vină ceva noutăți, măcar 3-4 fotbaliști valoroși. Atunci cred că vom avea și rezultate. Indiferent de cine este acționar, important este ca acesta să poată finanța echipa", a spus Ganea la finalul jocului.   

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑