Ienei a taxat gafa lui Filip de la gol: "Pancu nu avea voie să treacă pe acolo!"



 

**VIDEO** Ienei a taxat gafa lui Filip de la gol:

Steaua a învins în Giulești cu 3-1, chiar dacă Rapid a deschis scorul în duelul din prima etapă a campionatului. În minutul 23, veteranul Pancu a preluat din aer o "minge moartă", a intrat ca un tanc printre patru jucători adverși și, profitând de indecizia lui Filip și a lui Szukala, l-a driblat și pe Arlauskis și a marcat un gol de poveste pentru gazde.

În cele din urmă, Steaua a revenit pe tabelă, a marcat prin Keșeru, Adi Popa și Chipciu, dar experimentatul antrenor Emerich Ienei a taxat gafa din apărarea stelistă, de la faza golului gazdelor. Principalul vinovat în opinia lui Ienei a fost Lucian Filip, reprofilat ca stoper.

"S-a văzut că Steaua a avut un joc mult mai elaborat ca al Rapidului. Rapidul de acum nu este o echipă de valoare. Au adus foarte mulți jucători tineri care încă nu s-au acomodat cu greutățile din prima ligă. La Steaua, în apărare, fundașii centrali au mai greșit. Se vede că Filip nu e obișnuit să joace fundaș central. Golul lui Pancu a fost foarte frumos, dar nu avea voie să treacă pe acolo", a declarat Ienei la Digi Sport Special.

Campionul de la Sevilla l-a lăudat pe mijlocașul Adi Popa, care a fost foarte activ în banda dreaptă: "Adi Popa a fost un pericol permanent în atac și cred că s-a jucat destul de bine în atac. Steaua a început să joace și cu mingi mai lungi puțin, Adi Popa având viteză bună".

Ienei nu a fost deloc impresionat de giuleșteni: "Rapidul n-a prezentat o valoare prea mare dar Steaua va juca miercuri acest meci foarte important pentru echipă. Eu jucam cu toți jucătorii. Era un antrenament foarte bun pentru Steaua și pentru cei care vor intra miercuri".  În cele din urmă, Emerich Ienei a sintetizat diferența dintre cele două echipe: "Nu mă așteptam la o diferență mai mare de scor, dar Steaua putea să mai marcheze".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑