Pancu i s-a plâns lui Latovlevici în timpul meciului. Ce i-a spus veteranul rapidist



 

**VIDEO** Pancu i s-a plâns lui Latovlevici în timpul meciului. Ce i-a spus veteranul rapidist

După victoria cu 3-1 obținută în Giulești, contra Rapidului, fundașul stânga stelist Iasmin Latovlevici a acordat un scurt interviu, în care a adresat câteva cuvinte de încurajare rivalei din Capitală, care tocmai a promovat și va duce o luptă grea pentru evitarea retrogradării.

"Au o echipă nu așa cum și-ar dori suporterii. Important e să se reorganizeze și să fie din nou acea echipă...să fie derby-urile mult mai încinse. Altă dată, de câte ori am jucat, au fost mult mai răi. Probabil că acum erau nepregătiți, cred că au căzut fizic un pic în a doua repriză", a apreciat Latovlevici, care a fost un pic intimidat de atmosfera din tribune. Mai mult, internaționalul Stelei a dezvăluit un scurt dialog pe care l-a avut pe gazon cu Daniel Pancu:

"După cum au cântat...în prima repriză mie mi-a fost un pic frică de petarde, mi-era frică să nu mă trezesc cu vreuna să-mi țiuie urechea, dar a fost bine până la urmă. La 3-1, Pancu a venit și mi-a zis că nici la antrenament nu le iese jocul, era supărat un pic".

Despre parcursul din UEFA Champions League, Iasmin Latovlevici a declarat: "Sincer, pe mine deplasarea (n.r. la Aktobe) mă sperie, dar acum asta e, mergem acolo să câștigăm, să nu luăm gol. Trebuie să jucăm un fotbal plăcut. Deocamdată ne-am concentrat pe meciul cu Rapid, acum avem câteva zile la dispoziție să ne concentrăm pe meciul următor".

"Dubla" din turul III preliminar al UCL, dintre Steaua și Aktobe, va avea loc pe 30 iulie și apoi peste o săptămână, pe 6 august. Prima partidă se va juca miercurea viitoare, în Kazakhstan, de la ora 18:00 ora României, în timp ce returul urmează să își stabilească ora desfășurării și locația din București.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑