Simona Halep: "Serena e de treabă. Sharapova nu prea vorbeşte. N-am cum să leg vreo prietenie cu ea"



027 октября 2014

**Simona Halep:**

Simona Halep a revenit azi în România şi, imediat după sosirea pe aeroport, a susţinut o conferinţă de presă, transmisă în direct la Digi Sport 3 (VIDEO şi DETALII AICI). Sportiva noastră, care a ajuns până în finală la Turneul Campioanelor, unde a fost învinsă de Serena Williams (6-3, 6-0, VIDEO şi DETALII AICI) a vorbit despre relaţia pe care o are cu celelalte jucătoare prezente în Singapore.

"Sharapova nu prea vorbește cu jucătoarele din circuit și nu am cum să leg vreo prietenie cu ea. Am vorbit cu toate fetele, inclusiv cu Serena, mai puțin cu Bouchard și cu Sharapova. Serena este foarte de treabă, a demonstrat că este cineva, că știe să și piardă, să se și mențină acolo sus. Serena a vorbit frumos despre mine, m-a încurajat. Este cea mai bună jucătoare a momentului", a afirmat Simona Halep.

Sportiva din Constanţa, care va încheia anul 2014 pe locul 3 WTA (DETALII AICI), a mai afirmat că finanţatorul Stelei, Gigi Becali, s-a numărat printre cei care au felicitat-o pentru performanţele obţinute.

"Am primit un mesaj de felicitare şi din partea lui Gigi Becali. Acum, voi sta cam două luni acasă, mă voi bucura de frig, de zăpadă, îmi place frigul, după care voi pleca iar la căldură, pentru că asta îmi este meseria", a încheiat Halep.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑