Van Persie a salvat United de la un eșec cu Chelsea, dar Van Gaal s-a supărat pe atacant: ”N-a fost deloc deștept!”



027 октября 2014

Van Persie a salvat United de la un eșec cu Chelsea, dar Van Gaal s-a supărat pe atacant: **”N-a fost deloc deștept!”**

Van Persie a marcat un gol extrem de important pentru United, la chiar ultima fază a meciului cu Chelsea, scor 1-1, dar în același timp a reușit să-l enerveze și pe Van Gaal.

Manchester United a fost dominată copios pe ”Old Trafford” de către Chelsea, dar până la urmă a obținut un egal norocos. ”Diavolii” au egelat la chiar ultima fază a partidei, grație lui Robin van Persie.

Atacantul olandez a fost atât de bucuros pentru reușita sa încât și-a scos și tricoul pentru a celebra golul din minutul 90+4. Evident, arbitrul Philip Dowd n-a fost de acord cu gestul lui Van Persie și i-a arătat acestuia cartonașul galben.

Antrenorul celor de la Manchester, Louis van Gaal, s-a bucurat pentru faptul că echipa sa a scos un egal contra londonezilor, dar, în egală măsură, a fost și deranjat de faptul că atacantul său și-a scos tricoul.

><br><br><em><strong>”A fost un gest stupid din partea lui. Te poți bucura după un gol, nimeni nu zice asta, dar nu trebuie să-ți dai tricoul jos pentru că știi că vei încasa un cartonaș galben. Nu a fost deloc deștept”</strong></em>, a spus tehnicianul olandez.<br><br><em><strong>”Știu că aceasta este una dintre regulile pe care trebuie să le respectăm, dar uneori uiți de aceste reguli, mai ales când vin toți să te felicite.</strong></em><br><br><em><strong>A fost o mare ușurare pentru fani, pentru jucători, pentru toți cei care țin cu Manchester”</strong></em>, a spus și Van Persie.<br><br>Vârful olandez a acumulat deja trei cartonașe galbene și este în pericol de a sta câte o etapă la fiecare galben, de la cinci cartonașe în sus.</p><p><img src=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑