Gâlcă: ”Deciziile lui Kovacs au influențat rezultatul final!” Fazele incriminate de către steliști



027 октября 2014

 

**VIDEO** Gâlcă: ”Deciziile lui Kovacs au influențat rezultatul final!” Fazele incriminate de către steliști

Costel Gâlcă a spus că nu se aștepta ca meciul de la Târgu-Mureș să fie chiar așa de greu, a pus totul pe seama arbitrajului condus de Istvan Kovacs și că meciurile trebuie câștigate doar pe teren.

Steaua a înregistrat, duminică seară, a doua înfrângere a sezonului în fața celor de la ASA Târgu-Mureș, care s-a impus cu 1-0, grație reușitei lui Axente (DETALII AICI și VIDEO).

Partida a fost însă tensionată, plină de momente care i-au iritat pe cei de la Steaua. La conferința de presă, de după terminarea partidei, Costel Gâlcă a criticat în termeni duri arbitrajul lui Kovacs.

”Am avut un meci neașteptat de greu. Mă așteptam să fie greu, dar nu atât de greu pentru că domnii arbitri nu au avut o zi prea bună. Cred că, prin deciziile luate, au influențat și rezultatul final”, și-a început tehnicianul din Ghencea discursul.

Apoi, Gâlcă s-a dezlănțuit: ”Au fost faze care au influențat rezultatul. A fost roșu clar la Mureșan, când l-a lovit cu cotul pe Rusescu, penalty clar la Tănase și roșu pentru Stăncioiu, apoi au mai fost și alte faze, niște atacuri pe la spate, unele dintre ele chiar în bandă, aproape de mine. A mai fost și acel genunchi în cap sau picior aplicat de N’Doye lui Keșeru”, a mai spus Gâlcă.

Costel Gâlcă susține că nici Pîrvulescu nu trebuia eliminat. ”Îmi pare rău, pentru că cei de la ASA au o echipă cu jucători foarte buni, dar rezultatul a fost influențat de arbitraj. Nici Pîrvulescu nu merita să fie eliminat”.

Tehnicianul campioanei a mai acuzat, apoi, și faptul că unul dintre asistenți s-a conversat în maghiară cu Sepsi.

”Respect pe toată lumea, dar suntem în România totuși. Unul dintre asistenți, nu știu cum îl cheamă (n.r. Miclos Nagy) a vorbit cu domnul Sepsi în ungurește. Nu este în regulă așa ceva.

Dacă vrem să creștem și ca arbitraj și ca fotbal, atunci meciurile trebuie să se decidă în teren. Dacă nu era influențat de arbitraj, cu totul altul ar fi fost jocul Stelei”, a conchis Gâlcă.

1. N’Doye l-a călcat pe Keșeru (min. 19). Mijlocașul mureșenilor l-a lovit pe vârful roș-albaștrilor, fără ca Istvan Kovacs să ia nicio măsură. În urma acestui duel, Keșeru a suferit o comoție și a fost dus la spital.

2. Gabi Mureșan l-a lovit cu cotul în figură pe Rusescu (min. 22). Abia intrat pe teren, în locul lui Keșeru, Rusescu a primit un cot în pometele ochiului drept la chiar primul duel pentru balon. Steliștii incriminează faptul că Istvan nu l-a eliminat pe mijlocașul ardelenilor.

3. Sepsi, fault de la spate asupra lui Papp (min. 28). Fundașul stânga al celor de la ASA l-a faultat din spate, cu talpa, pe stelist. Kovacs i-a acordat cartonaș galben lui Sepsi, dar oficialii roș-albaștrilor spun că acesta merita roșu.

4. N’Doye, fault din spate la Sânmărtean (min. 45). Mijlocașul mureșenilor l-a faultat din spate pe Sânmărtean, dar nu a fost deloc sanționat. Steliștii susțin că Ousmane merita un ”galben”, care ar fi fost al doilea, după cel de la Kșeru și, în consecință, trebuia eliminat.

5. Tănase, sancționat cu galben pentru simulare (57). Istavan Kovacs a considerat că ”decarul” stelist a simulat un fault în careu și i-a acordat cartonaș galben. Steliștii susțin că nu numai că Tănase merita lovitura de la 11 metri, dar și că Stăncioiu trebuia eliminat!

6. Sepsi, fault din spate la Sânmărtean (79). Fundașul stânga l-a faultat din spate pe Sânmărtean, dar Kovacs n-a dictat nimic. Steliștii susțin că jucătorul merita un galben, care ar fi fost al doilea și, implicit, trebuia și el eliminat.

7. Pîrvulescu, eliminat (88). Fundașul stânga al roș-albaștrilor l-a faultat din spate pe Bumba, iar Kovacs l-a eliminat direct. Oficialii din Ghencea susțin că faza nu era iminentă de gol și că lângă Pîrvulescu se afla și Varela, astfel că nu se impunea cartonașul roșu

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑