S-a "aprins" lupta la titlu în Spania, după etapa a 9-a: primele 5 echipe sunt despărţite de două puncte



127 октября 2014

 

**VIDEO** S-a

Getafe - Atletico Madrid 0-1 (VIDEO şi DETALII AICI) a fost ultimul meci al rundei din La Liga. Campioana en-titre s-a impus la limită, după reuşita lui Mario Mandzukic şi a acumulat 20 de puncte în primele 9 etape din campionat. Trupa lui Diego Simeone se află pe poziţia a 5-a în Primera Division, însă este despărţită de doar două puncte de liderul Barcelona

Lupta la titlu în La Liga pare mai strânsă ca oricând în acest sezon. Nu mai puţin de 5 echipe emit pretenţii la campionat, iar cifrele arată că aşteptările fanilor sunt argumentate. Barcelona (22 p), Sevilla (22), Real Madrid (21), Valencia (20) şi Atletico Madrid (20) ocupă, în această ordine, primele locuri din clasament. 

Dintre formaţiile din TOP 5, doar liderul Barcelona a pierdut în această etapă (1-3 în El Clasico, VIDEO şi DETALII AICI), restul echipelor obţinând succese pe linie. 

Lupta este strânsă şi în subsolul clasamentului, acolo unde ultimele 3 echipe, cele clasate pe locurile retrogradabile, sunt la egalitate. Cordoba, Elche şi Levante au acumulat câte 5 puncte în acest sezon, iar prima formaţie de deasupra liniei, Real Sociedad, are 6 puncte.

VIDEO rezumatele partidelor contracandidatelor la titlu (etapa a 9-a):

Real Madrid - Barcelona 3-1

Valencia - Elche 3-1 

Sevilla - Villarreal 2-1 

Getafe - Atletico Madrid 0-1 

Clasamentul din La Liga, după 9 etape:

></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+1 2272 Johnny Woolf 27 октября 2014 | 19:07 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑