Napoli - Verona 6-2. Hat-trick pentru Higuain, care i-a egalat pe Messi și pe Ibra



127 октября 2014

 

**VIDEO** Napoli - Verona 6-2. Hat-trick pentru Higuain, care i-a egalat pe Messi și pe Ibra

Scorul etapei a 8-a din Serie A vine de la Napoli, acolo unde echipa lui Rafael Benitez a câștigat cu 6-2 contra lui Hellas Verona, echipa antrenată de Andrea Mandorlini, un tehnician care a câștigat toate trofeele interne în România, pe când antrena la CFR Cluj.

Hamsik (44, 58), Higuain (68, 84, 90 - pen.) și Callejon (76) au marcat golurile napoletanilor, în timp ce pentru oaspeți au punctat Hallfredsson (1) și Nico Lopez (66).

Verona a deschis scorul cu cel mai rapid gol al sezonului în Italia. Mingea șutată de Hallfredsson din afara careului a atins plasa porții lui Cabral în secunda 25 a meciului de pe San Paolo. Anul trecut, golurile lui Muntari (Milan) și Sansone (Sampdoria) au fost cele mai rapide din sezon, fiind marcate după câte 20 de secunde.

La pauză s-a intrat la egalitate, după ce Hamsik l-a învins pe Rafael cu un șut din mijlocul careului (44). Același Hamsik i-a adus pe napoletani pentru prima dată în avantaj (58). Nico Lopez a punctat pentru 2-2 (66), apoi echilibrul s-a rupt, odată cu ieșirea la rampă a lui Higuain. Atacantul transferat în 2013 de la Real Madrid a punctat de 3 ori în 22 de minute, iar Callejon și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor (76).

Ultima dată când Napoli marca de 6 ori într-un meci de Serie A se întâmpla în martie 2012, când trecea de Cagliari cu 6-3.

Higuain a reușit al doilea hat-trick din acest an, după cel din aprilie, contra lui Lazio. Argentinianul a devenit al cincilea fotbalist care marchează cel puțin două hat-trick-uri în 2014 într-una dintre cele 5 de top din Europa. Ceilalți sunt Cristiano Ronaldo (singurul cu 3), Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic și Domenico Berardi.

ECHIPELE

Napoli: Cabral - Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Jorginho (71 Inler), David Lopez - Callejon, Hamsik (85 Henrique), Insigne (78 Mertens) - Higuain;
Antrenor: Rafael Benitez;

Verona: Rafael - Martic, Sorensen (64 Nico Lopez), Moras, Rafael Marques (73 Saviola), Brivio - Artur Ioniță, Tachtsidis, Hallfredsson - Juanito Gomez, Toni (63 Toni);
Antrenor: Andrea Mandorlini.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport




Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+1 2272 Johnny Woolf 27 октября 2014 | 19:08 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑