Specialiştii revenirilor! Real a întors pentru a treia oară scorul în acest sezon, în derby-ul cu Barcelona



127 октября 2014

 

**VIDEO** Specialiştii revenirilor! Real a întors pentru a treia oară scorul în acest sezon, în derby-ul cu Barcelona

Real Madrid s-a impus cu 3-1 pe Bernabeu, în derby-ul cu FC Barcelona (VIDEO şi DETALII AICI) şi s-a apropiat la doar un punct de gruparea catalană, care ocupă prima poziţie în La Liga.

Trupa antrenată de Carlo Ancelotti s-a văzut condusă încă din minutul 3, când Neymar a deschis scorul după o pasă primită de la Suarez, debutant în tricoul blaugrana. Cristiano Ronaldo a egalat din penalty, pentru ca în repriza secundă Pepe şi Benzema să stabilească scorul final.

A fost pentru a treia oară în acest sezon când Real Madrid câştigă un meci după ce este condusă. S-a mai întâmplat cu Elche (5-1), în campionat, şi cu Ludogorets (2-1, în deplasare), în UEFA Champions League. 

Cristiano Ronaldo s-a aflat pe lista marcatorilor în fiecare dintre aceste partide. Elche a fost "victima" favorită a starului portughez: a înscris atunci nu mai puţin de 4 goluri. Benzema a reuşit golul victoriei la Razgrad, în timp ce Pepe a semnat golul prin care madrilenii au preluat conducerea în El Clasico.

De când Carlo Ancelotti a preluat echipa, Real Madrid a reuşit nu mai puţin de 7 răsturnări de scor: 3 în acest sezon şi 4 în ediţia trecută. Succesele din 2013-2014, după ce gruparea blanco a fost condusă: Betis (2-1), Getafe (4-1), Levante (3-2, în deplasare) şi Atletico Madrid (4-1), în finala UEFA Champions League.

VIDEO REZUMAT Real Madrid - Barcelona 3-1:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

+1 2272 Johnny Woolf 27 октября 2014 | 19:08 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑