Chicago a invins formatia Golden State, intr-un meci de un imens dramatism




Chicago a cucerit fortareata. Taurii au invins, in deplasare, formatia Golden State, intr-un meci de un imens dramatism. Astfel, s-a incheiat seria fabuloasa de 19 victorii consecutive de pe terenul propriu al razboinicilor.


Baschetbalistii de la Golden State, neinvinsi acasa din 12 noiembrie, au iesit pe parchet hotarati sa-si continue seria. Razboinicii au luat un mic avans inainte de pauza mare si dupa prima jumatate conduceau cu 56 la 51. Apoi a iesit la rampa jucatorul emblematic al echipei Chicago, Derrick Rose. Liderul taurilor a avut o seara superba, acumuland 30 de puncte. Oaspetii au intors scorul si chiar puteau sa castige in timpul regulamentar. Cei de la Golden State, insa, au egalat la 107 cu doua secunde inainte de finalul reprizei a patra. In overtime s-a jucat pe muchie de cutit, fiecare echipa a reusit cate 2 aruncari, iar apoi acelasi Rose a punctat decisiv pentru 113 la 111. 

 

Chicago a castigat unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului si urca pe locul 4 in Conferinta de Est din NBA. Golden State ramane lider autoritar in Vest. Intre timp, formatia Cleveland, la care joaca LeBron James si rusul Timofei Mozgov, a obtinut o noua victorie. De aceasta data, cavalerii s-au impus pe terenul echipei Detroit, scor 103 la 95. 

 

Cleveland a ajuns la cea de-a 7-a victorie consecutiva in sezonul actual. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Golden State, chicago, NBA,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑