Radu Albot a inceput cu dreptul la competitia de dublu la turneul Challenger din Hong Kong




Eliminat din consursul de simplu al turneului Challenger din Hong Kong, Radu Albot a inceput cu dreptul la competitia de dublu. Tenismenul moldovean in pereche cu un jucator din Australia au invins in primul tur si s-au calificat in sferturi.


Radu Albot, in pereche cu australianul Jordan Thompson au inceput perfect partida de astazi din prima runda a Challengerului din Hong Kong, acolo unde au intalnit duelul indiano-chinez Somdev/Di. Albot si Thompson au dominat inceputul meciului si au preluat conducerea cu 3 la 0. Au urmat apoi cateva game-uri castigate de ambele parti ca intr-un final Albot si Thompson sa se impuna cu 6 la 3.

 

Perechea moldo-australiana a inceput bine si actul secund castigand primul game. Au urmat apoi insa 4 game-uri pe care le-au cedat. Somdev si Di au continuat sa castige minge dupa minge si s-au impus in setul secund cu 6 la 3. In tie-break-ul decisiv,  perechea Albot si Thompson au fost condusa chiar si cu 5 la 2. Cei doi tenismani au revenit insa superb si au castigat 8 mingi la rand, impunandu-se cu 10 la 5 si calificandu-se in sferturi.

 

Dupa acest succes perechea moldo-australiana Albot/Thompson si-a asigurat 360 de dolari, castigatorii urmand sa i-a marele premiu de 3 mii si 100 de dolari. In sferturi, Albot si Thompson urmeaza sa se dueleze cu favoritii numarul 3 al turneului, fratii thailandezi, Ratiwatana.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: radu albot, challenger, competitia de dublu,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑