Trei medalii pentru gimnaștii români în a doua zi a Cupei Mondiale de la Doha. Surpriza Laura Jurcă



 

**VIDEO** Trei medalii pentru gimnaștii români în a doua zi a Cupei Mondiale de la Doha. Surpriza Laura Jurcă

Trei medalii au cucerit gimnaştii români în cea de-a doua zi a etapei de Cupă Mondială de la Doha. Laura Jurcă a obţinut argintul la bărnă, în timp ce Diana Bulimar şi Andrei Muntean au terminat pe locul trei la sol, respectiv la paralele.

Test reuşit pentru gimnastele antrenate de Octavian Bellu înaintea Campionatelor Europene de la Montpellier. Debutantă într-un concurs al seniorelor, Laura Jurcă a cucerit argintul la sol la etapa de Cupă Mondială de la Doha. Românca a fost notată cu 13,800.

></p><p>După locul 2 obţinut la paralele în prima zi a competiţiei, <strong>Diana Bulimar</strong> a urcat pe podium şi la bârnă. Gimnasta, revenită în concurs după o absenţă de 9 luni, a terminat pe poziţia a 3-a. Bulimar a fost urmată în clasament de Laura Jurcă.</p><p>La masculin, <strong>Andrei Munteanu</strong> a terminat pe 3 la paralele. A fost a doua medalie de bronz pentru gimnastul român, după cea de la inele, din prima zi. Tot la paralele, <strong>Marius Berbecar</strong> a fost al 8-lea. Cei doi s-au aflat în cursa pentru medalii şi la sărituri- Munteanu a terminat pe 4, în timp ce Berbecar a ocupat doar locul 8.</p><p><strong>Cristian Băţagă</strong> şi <strong>Vlad Cotuna</strong> au ratat şi ei podiumul la bară fixă - s-au clasat pe poziţia a 4-a, respectiv a 8-a. România a încheiat competiţia din Qatar cu 5 medalii - doua de argint si trei de bronz.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑