Oleg Kubarev: PAOK rămâne favorit, chiar dacă Zimbru a învins



028 августа 2014

 

PAOK rămâne favorit, iar diferenţa în dubla manşă o pot face fanii grecilor. De această părere este antrenorul lui Zimbru, Oleg Kubarev. Tehnicianul din Belarus nu şi-a schimbat nici obiectivul pentru joc. "Vom juca în dependenţă de jocul adversarului" - a anunţat Kubarev.

Chiar dacă Zimbru a învins în tur cu 1-0, antrenorul galben-verzilor, Oleg Kubarev crede că PAOK şi-a păstrat statutul de favorit, iar jocul echipei sale va depinde de prestaţia adversarului.

"Nu cred că acest meci va fi diferit de cel din tur. Vom încerca să fim mai atenţi la jocul adversarului şi vom face toate modificările în dependenţă de ce vor face cei de la PAOK. Totul va depinde de prestaţia adversarului. (...) Zimbru nu are o experienţă foarte mare în cupele europene. (...) Iar astfel de partide pot avea un final neaşteptat", a declarat Kubarev.

Antrenorul Zimbrului a mai spus că diferenţa o poate face şi comportamentul fanilor elen, pe stadionul Toumba, care mai este cunoscut în Grecia ca "Infernul alb-negru".

În această ediţie a Ligii Europei, Zimbru a pierdut un singur meci în deplasare, cu Shkendija, scor 1-2. În celelalte două partide, galben-verzii au remizat cu ŢSKA Sofia, 1-1, şi au învins formaţia austriacă Grodig cu 2-1.

Partida din returul play-off-ului Ligii Europei dintre Zimbru şi PAOK se va juca astăzi de la 19:15.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑