Niciun favorit nu a fost eliminat în prima zi a Mastersului de la Paris



028 октября 2014

 

**VIDEO** Niciun favorit nu a fost eliminat în prima zi a Mastersului de la Paris

Sam Querrey (foto) joacă excelent la Masters-ul de la Paris. Americanul venit din calificări l-a eliminat pe Jerzy Janowicz şi se pregăteşte pentru disputa cu Feliciano Lopez din turul secund. Şi Dominic Thiem s-a calificat mai departe, după ce a trecut de Alexandr Dolgopolov. Kohlschreiber și Sock s-au impus și ei fără probleme în primul tur.

Sam Querrey s-a calificat în turul doi al Masters-ului de la Paris, după ce l-a învins pe Jerzy Janowicz, finalist în 2012. Americanul venit din calificări şi-a adjudecat primul set la tie-break, dar l-a cedat pe cel secund, 2-6. În decisiv, Querrey a reuşit rapid break-ul şi şi-a păstrat avantajul până la final, când s-a impus cu 6-4.

De trei seturi a avut nevoie şi Dominic Thiem pentru a trece de Alexandr Dolgopolov. Austriacul a cedat doar două game-uri în primul act, dar l-a pierdut pe al doilea, cu 4-6. În decisiv, Thiem a făcut legea în teren şi a câştigat cu 6-0. Următorul adversar al jucatorului din Austria va fi al treilea favorit, Stanislas Wawrinka.

Victorie şi pentru Fernando Verdasco. Spaniolul a trecut în trei seturi de americanul Donald Young. A fost 4-6, 6-1, 6-3 pentru Verdasco, cel care îl va întâlni în turul secund pe francezul Gilles Simon, cap de serie numărul 15.

Philipp Kohlschreiber a câştigat clar primul meci de la Paris, contra francezului Edouard Roger-Vasselin. Germanul de pe locul 24 ATP s-a impus în două seturi, 6-3, 6-1 şi va evolua în runda următoare contra liderului mondial, Novak Djokovic. Partida va fi in direct pe Digi Sport 2, astazi, in jurul orei 20.30.

Jack Sock a reuşit şi el o victorie rapidă în capitala Franţei. A fost un dublu 6-1 pentru american în partida cu spaniolul Pablo Andujar. Sock îl va întâlni în turul secund pe favoritul numărul 7, canadianul Milos Raonic.

Jurgen Melzer a pierdut doar 5 game-uri în meciul cu Guillermo Garcia Lopez. Austriacul s-a impus cu 6-4, 6-1, dar va avea o misiune mult mai dificilă în runda următoare: îl întâlnește pe al zecelea favorit, Jo Wilfried Tsonga.

Partida dintre Richard Gasquet și Denis Istomin a fost una extrem  de disputată: jucătorul din Uzbekistan a câștigat la tie break primul set, dar l-a pierdut pe cel secund cu 2-6. În decisiv, francezul s-a distanțat la 4-0, iar Istomin s-a retras, din cauza unei accidentari. Următorul adversar al lui Gasquet va fi Bautista Agut, cap de serie numarul 11.

Pe locul 39 în clasamentul ATP, Lu Yen Hsun, din Taipei, nu a reușit să-l învingă pe un alt favorit al publicului, Julien Benneteau. Numărul 28 mondial a câștigat primul set cu 6-3 si pe cel secund cu 6-4. Francezul va juca în turul 2 contra lui Andy Murray.

Turneul de la Paris continuă astăzi, în direct la Digi Sport 2, de la ora 12:00.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑