Seară grea pentru arbitrul meciului Atletico - Barcelona. Decizii controversate ale centralului



 

**VIDEO** Seară grea pentru arbitrul meciului Atletico - Barcelona. Decizii controversate ale centralului

Meciul dintre Atletico Madrid şi FC Barcelona, din returul sferturilor de finală ale Cupei Regelui, a fost unul extrem de tensionat, echipa lui Diego Simeone terminând partida cu doi jucători eliminaţi.

Centralul Jesus Gil Manzano nu a ajutat la calmarea spiritelor. Din contră, prin maniera sa de a conduce jocul, nu a făcut altceva decât să ridice şi mai mult nivelul tensiunii din teren.

Arbitrul de 30 de ani din Badajoz a greşit pentru prima oară în minutul 28, atunci când a acordat un penalty pentru Atletico, în urma unui duel între Juanfran şi Mascherano. Deşi faultul argentinianului este indiscutabil, infracţiunea s-a produs în afara careului.

A doua mare greşeală a lui Manzano s-a produs în minutul 41, când nu a acordat o lovitură de la 11 metri pentru madrileni, la un henţ evident comis de Jordi Alba în propriul careu. Faza a continuat şi, pe contraatac, Barcelona a marcat golul de 3-2, pecetluind astfel soarta meciului şi a calificării în semifinale.

În aceste condiţii, nervii jucătorilor celor două echipe au cedat, iar la finalul primei reprize a avut loc o încăierare, care a continuat şi la vestiare şi în urma căreia Gabi a fost eliminat.

Cel mai nervos dintre jucătorii lui Atletico a fost Arda Turan, care a aruncat cu gheata spre unul dintre arbitrii asistenţi, în debutul părţii a doua. Turcul a scăpat însă de eliminare. Nu a făcut-o însă colegul său Mario Suarez, care a fost trimis mai devreme la vestiare pe final, după ce a încasat două cartonaşe galbene.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑