Bilbao-Real Sociedad 1-1. Echipa lui Valverde încă speră la Europa League



 

**VIDEO** Bilbao-Real Sociedad 1-1. Echipa lui Valverde încă speră la Europa League

Remiza pe San Mames în derby-ul basc dintre Bilbao și Real Sociedad. Gazdele au deschis scorul din penalty, însă trupa lui David Moyes a scos egalul cu un om mai puțin pe teren.

Derby-ul basc dintre Bilbao și Real Sociedad s-a încheiat nedecis, scor 1-1. Prima ocazie de pe San Mames a aparținut gazdelor la lovitura de cap a lui Aduriz (13). De partea cealaltă, trupa lui David Moyes s-a remarcat doar la șutul lui Carlos Vela de la distanță (27). Meciul s-a animat imediat după pauză. Aduriz a fost faultat în careu la un duel cu Mikel Gonzalez, iar arbitrul a acordat penalty, dar și cartonaș roșu pentru jucătorul echipei din San Sebastian.

Aduriz l-a învins pe Rulli de la punctul cu var și a adus pe Bilbao în avantaj. Real Sociedad a reușit să egaleze în inferioritate numerică prin della Bella, cu o jumătate de oră înainte de final (60). Până la final, oaspeții au fost periculoși la lovitura de cap a lui Xabi Prieto (76), în timp ce echipa pregătită de Valverde a forțat victoria prin Inaki Williams (81). După această remiză, Bilbao speră în continuare la un loc de Europa League, în timp ce Sociedad a ajuns la al șaselea meci fără înfrângere în fața rivalilor.

ECHIPELE

Athletic: Iraizoz - Iraola, Gurpegi, Laporte, Balenziaga - San Jose, Benat (Mikel Rico, 78) - Susaeta (Viguera, 72), Ager Aketxe (De Marcos, 63), Inaki Williams - Aduriz
Antrenor: Ernesto Valverde

Real Sociedad: Rulli - Carlos Martinez, Mikel Gonzalez, Inigo Martinez, De La Bella - Bergara, Ruben Pardo - Xabi Prieto, Zurutuza, Castro (Elustondo, 55) - Carlos Vela (Canales, 78)
Antrenor: David Moyes

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑