Iordănescu, după a treia victorie în faţa lui Dinamo: "Am făcut un pas spre îndeplinirea obiectivului"



 

**VIDEO** Iordănescu, după a treia victorie în faţa lui Dinamo:

VIDEO. Pandurii - Dinamo 3-2. Edi Iordănescu a obţinut a treia victorie în faţa bucureştenilor, după dublul succes din semifinalele Cupei Ligii, dar a trecut prin două răsturnări de situaţie pe tabelă, pentru a obţine cele trei puncte.

Izbânda din etapa a 29-a a dus-o pe Pandurii la 35 de puncte în clasament, gorjenii fiind acum la 6 lungimi de primul loc retrogradabil. Tehnicianul gazdelor a recunoscut că un jucător de-al lui a plâns după o greşeală comisă la golul doi al "câinilor roşii".

"Importantă victorie. Este una mare, trei puncte şi un pas mare spre indeplinirea obiectivului. Nikola (Vasiljevic) plângea în vestiar după meci, în ciuda faptului că am câştigat.

E un jucător cu mult caracter, un jucător căruia n-ai ce să îi reproşezi în felul cum se pregăteşte. Am făcut un pas important, mai ales că traversam o perioadă proastă. Veneam dupa două înfrângeri. Aceste fluctuaţii trebuie să se oprească aici. Reprezintă cea mai mare problemă a noastră.

Ştiu că şi pentru spectatori este plăcut un astfel de joc, cu răsturnări de rezultat, însă eu îmi doresc altceva. Îmi doresc organizare în defensivă, să stăm bine în teren, să nu primim gol, să dăm siguranţă", a declarat fiul selecţionerului.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑