Bayern şi-a luat gândul de la triplă. Klopp l-a învins pe Guardiola , la penalty-uri! Borussia este în finala Cupei



Bayern şi-a luat gândul de la triplă. **Klopp l-a învins pe Guardiola**, la penalty-uri! Borussia este în finala Cupei

Bayern Munchen şi Pep Guardiola şi-au luat gândul de la posibilitatea de a face tripla titlu - Cupă - UEFA Champions League în acest sezon. Bavarezii, care sunt deja campioni în Bundesliga, au fost învinşi acasă în semifinalele Cupei Germaniei de rivala Borussia Dortmund.

Calificarea s-a decis la penalty-uri, acolo unde jucătorii gazdelor au reuşit contraperformanţa să rateze patru lovituri de pedeapsă din tot atâtea executate: Philipp Lahm şi Xabi Alonso au alunecat în momentul şutului şi nu au prins cadrul porţii, Mario Gotze a fost blocat de Mitchell Langerak, în timp ce Manuel Neuer a nimerit doar bara. De partea cealaltă, singurul care a ratat a fost căpitanul Mats Hummels.

După primele 120 de minute, rezultatul a fost egal, 1-1. Robert Lewandowski a dechis tabela şi a înscris astfel în toate cele trei partide pe care le-a disputat împotriva fostei sale echipe. Egalarea a adus-o Aubameyang, cu un sfert de oră înainte de final.

Fanii gazdelor le-au pregătit o coregrafie specială celor doi jucători importanţi care au lipsit în ultima perioadă din cauza accidentărilor, Franck Ribery şi Arjen Robben, dar nu a fost cu noroc. Olandezul a intrat pe teren în minutul 68, dar s-a accidentat din nou după numai 16 minute.

></p><p><strong>Bayern (3-1-4-2):</strong> Neuer - Benatia, Boateng, Rafinha - Alonso - Weiser, Lahm, Alcantara, Bernat - Muller, Lewandowski</p><p><strong>Antrenor:</strong> Pep Guardiola</p><p><strong>Borussia (4-3-2-1):</strong> Langerak - Durm, Sokratis, Hummels, Schmelzer - Kuba, Bender, Gundogan - Kagawa, Reus - Aubameyang</p><p><strong>Antrenor:</strong> Jurgen Klopp</p><p><span style=După această calificare, Kloppo a aflat care va fi ultima partidă în care se va afla la cârma lui Dortmund: finala cupei se va desfăşura pe 30 mai, iar adversara Borussiei va fi câştigătoarea dintre Wolfsburg şi Arminia Bielefeld.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑