Dinamoviştii vor să încurce rivala Steaua în lupta pentru titlu: "Meciul acesta este un examen pentru toţi"



 

**VIDEO** Dinamoviştii vor să încurce rivala Steaua în lupta pentru titlu:

VIDEO. Pandurii - Dinamo 3-2. Bucureştenii au ratat şansa unei victorii înaintea celui mai important meci din 2015, derby-ul cu Steaua de duminică, duel ce va avea loc pe Arena Naţională.

Jucătorii din "Ştefan cel Mare" i-au anunţat deja pe fotbaliştii liderului că vor face tot posibilul să îşi salveze o stagiune slabă, în care au ratat toate obiectivele, cu un succes în eternul derby, unul care ar încurca teribil calculele pe care "roş-albaştrii" le fac pe acest final de campanie.

După partida pierdută la Târgu Jiu, a venit rândul lui Flavius Stoican să spună răspicat că jucătorii sunt mai motivaţi ca oricând să obţină primul succes în faţa rivalei, în faţa căreia nu s-au impus în ultimele 10 întâlniri, în toate competiţiile.

"Noi ne dorim să facem o partidă bună, să le punem probleme celor de la Steaua. Chiar dacă ei se bat la titlu şi sunt într-o poziţie confortabilă, sunt sigur că nu vor avea un meci uşor cu noi. Obiectivul nostru este să câştigăm fiecare meci în parte şi cel mai important e cel care urmează, acela cu Steaua.

Ar fi un lucru pozitiv şi sunt sigur că fiecare jucător în parte se va motiva peste măsură. Şi ei sunt conştienţi că o evoluţie bună împotriva Stelei le-ar da multe speranţe pentru viitor. Meciul cu Steaua este un examen pentru toţi", a declarat tehnicianul.

Pe Stoican nu îl interesează nici situaţia administrativă a clubului. Daniel Stanciu şi Constantin Anghelache au plecat de la echipă şi Dinu Gheorghe este aşteptat să devină noul preşedinte al dinamoviştilor.

"Treaba noastră este să jucăm fotbal. Nu ne interesează ce se întâmplă pe la birouri, ce se strigă din tribune. Indiferent de numele noului preşedinte, voi avea o discuţie cu dânsul. Ne interesează mai puţin cine e la birouri", a recunoscut fostul internaţional.

Dinamo - Steaua se va desfăşura duminică, de la ora 21:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑