Patronul Stelei rămâne optimist: ”Suntem 80% calificați. În retur nu ne vor da gol nici în 2000 de ani”



 

Patronul Stelei rămâne optimist: **”Suntem 80% calificați.** În retur nu ne vor da gol nici în 2000 de ani”

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, după remiza din meciul cu Partizan Belgrad, scor 1-1, că echipa sa este calificată în proporţie de 80 la sută în play-off-ul Ligii Campionilor.

"Suntem calificaţi în proporţie de 80%. Eu astea cred că sunt şansele. Era mai greu dacă nu vedeam despre ce e vorba, dar acum am văzut. Nu pot spune dacă sunt mulţumit sau nemulţumit de joc, dar cred că o se ne calificăm după jocul pe care l-am văzut astăzi. Cred că toată lumea şi-a dat seama că noi avem mai mari şanse de calificare.

În meciul retur, nici în 2000 de ani nu ne vor mai da gol. Au dat acum un gol. Mie îmi convenea şi 0-0. Să joci pe căldura asta e greu, s-a greşit mult de ambele părţi. Nu li se oxigena creierul pe căldura asta, eu le găsesc scuze. Nu voi da nicio primă pentru meciul de la Belgrad, voi da primă pentru calificare", a spus Becali.

Steaua a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formaţia sârbă Partizan Belgrad, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

Partizan a deschis scorul prin Vulicevici, în minutul 62, Steaua reuşind egalarea prin Varela, în minutul 81.

Meciul retur se va disputa la Belgrad, la 5 august, de la ora 21:30.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑