Rădoi: ”Era mai greu dacă se termina 0-1. Important este că am marcat pentru că ne vom califica la Belgrad!”



 

**VIDEO** Rădoi: ”Era mai greu dacă se termina 0-1. Important este că am marcat pentru că ne vom califica la Belgrad!”

Steaua a remizat cu Partizan Belgrad pe ”Arena Națională” în prima manșă din turul al treilea preliminar al UEFA Europa League, scor 1-1, astfel că la Belgrad se va decide echipa care va continua în competiția numărul 1 intercluburi.

Antrenorul neoficial al Stelei, Mirel Rădoi, nu și-a pierdut optimismul după acest semi-eșec și spune că echipa sa are forța pentru a obține calificarea la Belgrad, în returul de miercurea viitoare.

”Nu sunt neapărat supărat, important e că am marcat şi că păstrăm în continuare şanse de calificare la Belgrad. Cea mai importantă era victoria, dar după prima repriză s-au schimbat datele şi trebuia să revenim pe tabelă.

Aveam un plus, ştiam că e cald şi trebuia să profităm de asta. În acest moment nu avem nimic de pierdut, mergem să câştigăm. Era mai greu dacă se termina 0-1. Este evident în acest moment că Partizan pleacă favorită, deoarece un rezultat de 0-0 i-ar califica, dar la fel de adevărat este că un rezultat de 2-2 ne-ar califica pe noi.

Eu cred totuşi că putem câştiga în retur. Suntem încrezători după partida din această seară şi cred că ne vom califica”, a spus Rădoi la finalul meciului de la București.

Deși atenționează că Steaua va avea un meci dificil în campionat cu FC Botoșani, gândul lui Rădoi tot la meciul cu Partizan este.

”Nu vreau să mă gândesc încă la meciul din retur, pentru că avem unul foarte greu la Botoşani. Nu ne vom feri de penalty-uri, nu e niciun fel de problemă, important e să ne calificăm. Ei au arătat experienţă internaţională mai mare decât noi, au o echipă bună, s-a văzut în fazele importante. În plus, au jucători care pot face diferenţa. Va trebui să mergem la Belgrad şi să ne calificăm", a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a afirmat că pe lângă cei doi jucători armeni, Steaua a mai tratat cu doi fotbalişti de la AS Trencin: "Vom vedea joi ce se va întâmpla cu jucătorii pe care i-am urmărit. Întâmpinăm anumite dificultăţi cu ei din cauza impresarilor care au ajuns să decidă destinele jucătorilor. Vom vedea dacă va mai fi cineva. Din punctul meu de vedere era vorba de Lobotka şi Jairo de la Trencin, despre ei s-a vorbit”, a conchis Rădoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑