Loic Perrin, căpitanul lui ASSE: ”Am urmărit startul Ligii 1, Târgu Mureș e o echipă șmecheră”



 

**VIDEO** Loic Perrin, căpitanul lui ASSE: ”Am urmărit startul Ligii 1, Târgu Mureș e o echipă șmecheră”

Căpitanul formaţiei Saint-Etienne, Loic Perrin, a declarat miercuri seara, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Târgu Mureş, că echipa sa îşi doreşte să ajungă în grupele Europa League şi să depăşească performanţa de anul trecut, însă ştie că ASA Târgu Mureş este o echipă cu calităţi fizice remarcabile şi o ”echipă şmecheră”.

”Cunosc Târgu Mureşul, ştiu faptul că echipa a terminat pe locul 2 în acest campionat din România, dar cu toate acestea, deşi nu urmăresc constant campionatul din România, am urmărit startul de campionat al ASA Târgu Mureş. Ştiu foarte bine că avem un deficit de meciuri oficiale, însă sunt conştient că trebuie să trecem peste acest dezavantaj pentru că este primul dintre meciurile oficiale pe care echipa mea le joacă. ASA Târgu Mureş este o echipă care a dovedit calităţi fizice remarcabile, însă este o echipă şmecheră, este o echipă periculoasă şi din prisma experienţei acumulate, aducând aceşti jucători”, a spus căpitanul echipei franceze.

Perrin a a spus că întrucât este primul meci din cupele europene pentru ASA, este convins că suporterii din Târgu Mureş vor crea o presiune suplimentară asupra echipei oaspete.

Loic Perrin a mai arătat că echipa sa îşi doreşte să ajungă în grupele Europa League, iar pentru Saint-Etienne atât cupele europene, cât şi campionatul francez sunt prioritare.

”Vrem să ajungem în grupele Europa League şi să depăşim performanţa de anul trecut, însă cu toate acestea ştim că sunt nişte paşi dificili. Dorim maximum în Europa League şi ştim că atât campionatul francez, cât şi Europa League sunt la fel de importante pentru club, pentru că avem un grup de calitate. Mâine, cel mai important lucru este meciul din Europa League”, a mai arătat Loic Perrin.

Joi, la Târgu Mureş, ASA va întâlni pe AS Saint-Etienne, în manşa întâi a turului trei preliminar al Europa League, de la ora 21:00, pe Stadionul ”Trans-Sil”. Meciul va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑