Dinamo are atac! Essombe și Gnohere au marcat aproape jumătate dintre golurile liderului



030 августа 2015

 

**VIDEO** Dinamo are atac! Essombe și Gnohere au marcat aproape jumătate dintre golurile liderului

VIDEO Pandurii – Dinamo 2-2. Echipa lui Mircea Rednic a revenit pe primul loc în Liga 1 cel puțin pentru 24 de ore, după remiza de sâmbătă seara, de la Turnu Severin. Pentru al doilea meci consecutiv, atacanții veniți în această vară, Marcel Essombe și Harlem Gnohere, au fost marcatorii liderului. Împreună au înscris aproape jumătate dintre golurile formației din Ștefan cel Mare, în acest sezon.

După 9 etape, dinamoviștii au 11 goluri marcate, cinci dintre ele fiind reușite de perechea Essombe – Gnohere. Ambii au marcat la debut, primul runda precedentă, cu Petrolul, al doilea în etapa a patra, cu Poli Timișoara. Iar în ultimele două runde, 2-0 cu Petrolul și 2-2 cu Pandurii, perechea camerunezo-franceză a dat toate cele patru goluri.

Gnohere e deja golgheter, cu trei reușite, câte două goluri având în dreptul lor Cosmin Matei, Dorin Rotariu și Essombe, Steliano Filip și Patrick Petre înscriind și ei câte o dată.

”Îi felicit pe ambii pentru că au marcat, mai ales că nu sunt la punct cu pregătirea fizică. La fel este și Palic, care a făcut o primă repriză bună, a dat pasa de gol, a dat și alte pase bune, dar după pauză a comis mai multe erori. După pauza competițională de două săptămâni veți vedea că vor juca mult mai bine.”, a declarat Mircea Rednic, după meciul cu Pandurii.

VIDEO CU GOLURILE LUI ESSOMBE ȘI GNOHERE DIN MECIUL CU PETROLUL

VIDEO CU GOLURILE LUI ESSOMBE ȘI GNOHERE DIN MECIUL CU PANDURII

Cuptor Ludmila (facebookvkok-1ok-2instagramlinkedinmirtesenmail.rumyspace,twitterprivet.ruforsquaremamagagasportszoominfonewsnume cuptor ludmila)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑