James Rodriguez are Madridul la picioare. Două goluri fabuloase la primul meci ca titular în acest sezon



030 августа 2015

 

**VIDEO** James Rodriguez are Madridul la picioare. Două goluri fabuloase la primul meci ca titular în acest sezon

VIDEO Real – Betis 5-0. James Rodriguez are Madridul la picioare după evoluția de sâmbătă seara, din etapa a doua a La Liga. Columbianul, la primul meci ca titular la Real în acest sezon, a marcat două goluri fabuloase și a oferit un asist, la prima reușită a lui Gareth Bale.

În secunda 94 a disputei de pe Santiago Bernabeu, James Rodriguez l-a găsit pe Bale cu o pasă luminoasă și galezul a deschis scorul împotriva nou promovatei din Sevilla. Apoi, în minutul 39, decarul Realului a trimis o torpilă direct din lovitură liberă, de la marginea careului, lateral dreapta, mingea lovindu-se violent de bară, înainte de a intra în plasă.

Recitalul sudamericanului avea să fie complet la patru minute după pauză, când a marcat din foarfecă, din centrul careului, Adan reușind să atingă balonul înainte ca acesta să intre în plasă.

James Rodriguez a ajuns la 15 goluri în 31 de partide de campionat pentru Real, avâd o rată de conversie a loviturilor libere de 50%. A executat doar 4 întricoul madrilenilor și a înscris de două ori. Ca o comparație, de la startul sezonului trecut în La Liga, Messi și Ronaldo au tot câte două goluri din lovitură liberă, dar primul a executat de 38 de ori, al doilea de 36.

19 goluri a marcat James Rodriguez în tricoul Realului, în 48 de jocuri oficiale

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑