LIVE &TEXT Simona Halep - Johanna Konta, în ”optimi”, la Wuhan, în direct la Digi Sport 2 (13:30)



030 сентября 2015

**LIVE VIDEO&TEXT** Simona Halep - Johanna Konta, în ”optimi”, la Wuhan, în direct la Digi Sport 2 (13:30)

Simona Halep va avea parte de o premieră în circuitul WTA, astăzi, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Românca o va întâlni în optimile de finală de la Wuhan pe britanica Johanna Konta, care a reușit două surprize pe tabloul principal. Le-a eliminat pe Andrea Petkovic și Victoria Azarenka.

Simona Halep va lupta pentru un loc în sferturile de finală de la Wuhan cu o jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o în circuitul WTA. Numărul 66, Johanna Konta, a venit din calificări și a avut deja două victime cu nume, Andrea Petkovic și Victoria Azarenka. Halep este motivată să obțină al patrulea trofeu al anului, după cele două finale pierdute în urmă cu o lună și jumătate, la Toronto și Cincinnati.

„Sunt mai încrezătoare acum și vreau să intru pe teren să-mi fac jocul și să fac totul pentru a câștiga”, a declarat Simona la finalul partidei câștigate împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova, în turul precedent.

Meciul dintre Simona Halep şi Johanna Konta va fi în direct la Digi Sport 2 astăzi, de la 13:30, și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Garbiñe MUGURUZA (ESP) vs. Ana IVANOVIC (SRB) 4-6, 6-1, 6-0

Venus WILLIAMS (USA) vs. Carla SUÁREZ NAVARRO (ESP) 6-3, 6-4

Petra KVITOVA (CZE) vs. Roberta VINCI (ITA)

Simona HALEP (ROU) vs. Johanna KONTA (GBR) - nu înainte de 13:30

Angelique KERBER (GER) vs. Camila GIORGI (ITA)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑