Încă o lovitură pentru Real. Tripleta MSN a bătut recordul de goluri marcate într-un singur sezon în fotbalul spaniol



 

Încă o lovitură pentru Real. **Tripleta MSN a bătut recordul de goluri** marcate într-un singur sezon în fotbalul spaniol

Barcelona a trecut de Athletic Bilbao, în finala Cupei Regelui, cu 3-1, cucerind al doilea trofeu al sezonului, după câştigarea campionatului. Catalanii sunt la un pas de "triplă", mai având de jucat finala UEFA Champions League, pe 6 iunie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Messi, cu o "dublă", şi Neymar au fost marcatorii celor trei goluri ale formaţiei blaugrana în meciul cu Athletic. Astfel, tripleta MSN a ajuns la 120 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile, un record istoric pentru fotbalul spaniol. Messi, Suarez şi Neymar au bătut recordul stabilit în sezonul 2011/2012 de trio-ul Cristiano Ronaldo-Benzema-Higuain, cu 118 goluri marcate. Cei trei atacanţi ai lui Real depăşiseră atunci recordul anterior, de 100 de goluri, al lui Messi, Henry şi Eto'o, din sezonul 2008/2009.

Messi a marcat cele mai multe, aproape jumătate, dintre cele 120 de goluri: 57. Neymar a reuşit 38 de goluri în toate competiţiile, în timp ce Suarez a contribuit cu 24, în ciuda faptului că s-a alăturat mai târziu tripletei, având de ispăşit sancţiunea de patru luni de inactivitate dictată de FIFA după ce l-a muşcat pe Chiellini la Cupa Mondială din Brazilia, de anul trecut.

Cei trei mai au la dispoziţie finala UEFA Champions League, cu Juve, pentru a-şi îmbunătăţi noul record.

Vezi rezumatul meciului Athletic Bilbao-Barcelona 1-3:

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑