EXCLUSIV Andreea Mitu va avea un suporter de lux la Paris. "Poate ajunge în primele 20"



 

**VIDEO EXCLUSIV** Andreea Mitu va avea un suporter de lux la Paris.

Ilie Năstase pleacă la Roland Garros, unde o va susţine din tribună pe ultima româncă rămasă în competiţie, Andreea Mitu. În acelaşi timp, preşedintele FRT, George Cosac, este convins că, în viitorul apropiat, jucătoarea de 23 de ani poate urca aproape de Simona Halep în clasamentul WTA.

Andreea Mitu este la un pas de o performanţă uriaşă la Roland Garros. Va juca pentru un loc în sferturile de finală cu Alison Van Uytvank, din Belgia, locul 93 in lume.

Mitu se află pe poziţia 100 în ierarhia mondială şi, dacă se va califica în sferturi la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, poate ajunge până în top 50 mondial.

La meciul din optimi, românca va fi susţinută de Ilie Năstase, campion la Paris în 1973 şi fost lider mondial.

"Nu am văzut-o pe fetiţă. Sper să o ţină tot aşa, îi doresc succes. Mă duc şi eu să o văd", a declarat Năstase, ÎN EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.

După ascensiunea din ultimul timp, Andreea Mitu poate să-i calce pe urme Simonei Halep, crede preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

"Ca să vedeţi cum se scrie istoria unei campioane. Ea a fost introdusă în meciul cu Canada, din Fed Cup, din cauza accidentării lui Begu. Poate că altfel nu avea şansa sp facă marele meci cu Bouchard, victorie care a însemnat calificarea României în Grupa Mondială. Acum, reuşeşte să facă meciuri extraordinare.

Am încredere, pentru că acum are şi antrenor şi foarte buni sfătuitori, ca va fi o sportivă care va ajunge în primele 20, pentru că potenţialul este extraordinar. Cu siguranţă va fi una dintre jucătoarele de prestigiu pentru România", a spus George Cosac.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑