Iordănescu i-a răspuns lui Rednic: "Aştept să naturalizeze atacanţii. Îl iau pe cel care l-a pupat"



031 августа 2015

 

**VIDEO** Iordănescu i-a răspuns lui Rednic:

Mircea Rednic l-a acuzat pe selecţionerul Anghel Iordănescu că nu cheamă la echipa naţională mai mulţi jucători de la Dinamo, pentru faptul că a fost jucător şi antrenor al Stelei.

Răspunsul "Generalului" nu a întârziat să apară. Iordănescu a convocat 3 jucători de la Steaua şi unul de la Dinamo şi i-a transmis "Puriului" că lucrurile se vor inversa dacă el va ajunge la cârma echipei naţionale.

"Nu mă interesează ce spune Rednic. Am trecut prin atâtea umilinţe în viaţă şi în activitatea sportivă, mi s-au adus atâtea injurii, insulte... Mircea şi-a spus şi el părerea. Când va veni el la echipa naţională o să fie invers, trei jucători convocaţi de la Dinamo şi unul de la Steaua. Îi doresc din suflet să ajungă la echipa naţională", a declarat selecţionerul într-o conferinţă de presă.

Harlem Gnohere şi Marcel Essombe au marcat ultimele 4 goluri ale echipei din "Ştefan cel Mare", în Liga 1, şi Iordănescu îi dă sfaturi lui Rednic: să îi naturalizeze pe francez şi pe camerunez.

"L-am luat pe Filip, dar probabil că se gândeşte că aştept să îi naturalizeze el pe cei doi atacanţi centrali de la Dinamo. Vă spun cinstit că iau unul dintre ei la echipa naţională, pentru că am nevoie. Îl iau pe ăla care l-a pupat pe Mircea (n.r. - francezul Harlem Gnohere). Că am văzut că i-a plăcut. Lăsând gluma la o parte, nu mă deranjează nimic din ce a spus", a adăugat Iordănescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑