Lovitură pe piaţa transferurilor. Cine este noua achiziţie a celor de la Manchester City



031 августа 2015
foto: bbc.co.uk

Manchester City a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Gruparea engleză l-a achiziţionat pe Kevin de Bruyne de la Wolfsburg pentru suma astronomică de 75 de milioane de euro.

Kevin De Bruyne a semnat un contract pe şase ani cu Manchester City şi va purta tricoul cu numărul 17 la echipa engleză. Mijlocaşul belgian nu s-a aflat pe teren la partida de vineri dintre Wolfsburg şi Schalke, el asistând din tribună la victoria echipei sale cu 3-0.

Negocierile dintre şefii germani şi cei englezi au durat mai multe săptămâni. În cele din urmă cele două părţi au ajuns la un acord, iar City a plătit 75 de milioane de euro în schimbul jucătorului de 24 de ani, cu 12 mai multe decât pentru transferul lui Raheem Sterling de la Liverpool.

Kevin de Bruyne s-a declarat mulţumit de această mutare: "Am jucat pe mai multe poziţii. Cred că cel mai bun post pentru mine este de mijlocaş ofensiv. Manchester City are mulţi jucători de valoare. Vreau să fiu în formă maximă iar la finalul sezonului să ne bucurăm pentru pentru performanţele obţinute. Asta pentru îmi doresc să câştig cât mai multe trofee".

Kevin de Bruyne şi-a început cariera la echipa belgiană Genk. În 2012, el a fost achiziţionat de Chelsea pentru opt milioane de euro, ca mai apoi să fie împrumut la Werder Bremen. În 2014, De Bruyne a fost transferat de Wolfsburg pentru 21,5 milioane de euro.

În sezonul trecut, mijlocaşul belgian a jucat în 51 de meciuri în toate competiţiile pentru gruparea germană, reuşind să marcheze 16 goluri.

Noua sa echipă, Manchester City este lider în Premier League cu maximum de puncte după patru etape disputate.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑