BĂTĂI ca în ringul de box în Liga Nord-Americană de hochei (VIDEO)



04 марта 2015

 

Bătăi ca în ringul de box în două meciuri din Liga-Nord-Americană de hochei! Jucătorii formaţiilor Anaheim Ducks şi Arizona Coyotes s-au luat la bătaie în partea a doua meciului. O altă altercaţie a avut loc în partida dintre Washington Capitals şi Columbus Blue Jackets.

Meciul dintre Anaheim Ducks şi Arizona Coyotes a fost unul tensionat. Pe lângă cele cinci goluri marcate de cele două formaţii, în cea de-a doua perioadă jucătorii s-au luat la bătaie. Ei şi-au împărţit pumni timp de câteva minute.

Anaheim Ducks s-a impus la final cu scorul de 4-1. Pentru oaspeţi au marcat Kesler, Cogliano de două ori şi Silfverberg.

O altă altă luptă s-a dat în partida dintre Washington Capitals şi Columbus Blue Jackets. În cea de-a doua perioadă, la scorul de 2-0, pentru gazde Michael Latta şi Justin Falk s-au luat la pumni chiar la mijlocul terenului.

Washington Capitals a învins cu scorul de 5-3 formaţia Columbus Blue Jackets, iar jucătorul meciului a fost rusul Alexandr Ovecikin, care a marcat de două ori. Capitals este pe locul şapte în Conferinţa de Est, în timp ce "vestele albastre" ocupă locul 14.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑