Mastersul de la Madrid, debut în forță la Digi. Prima zi, primele surprize



05 мая 2015

 

Mastersul de la Madrid, debut în forță la Digi. **Prima zi, primele surprize**

Prima zi a Mastersului de la Madrid a venit cu două mari surprize: Bernard Tomic şi Jeremy Chardy au fost eliminaţi. Turneul continuă astăzi, în direct la Digi Sport 2, de la ora 14:00.

În prima zi a Mastersului de la Madrid, Feliciano Lopez (foto) l-a învins pe Benjamin Becker şi s-a calificat în turul secund. Spaniolul, număr 12 ATP, a fost un car de nervi în setul decisiv şi a fost cu greu calmat de arbitru. Până la urmă, Lopez s-a impus cu 7-5, 3-6 și 6-4.

Cap de serie numărul 16, John Isner s-a calificat și el în turul secund. Americanul l-a eliminat, după 7-6 și 6-4, pe Adrian Mannarino.

Conaţionalul lui Isner, Sam Querrey, a avut nevoie de trei seturi să-l elimine pe australianul Kokkinakis, 6-4, 6-7 şi 6-3. Sportivul de 19 ani a reuşit însă cea mai frumoasă lovitură a zilei.

Locul 31 ATP, Fabio Fognini, a trecut în doua seturi de columbianul Santiago Giraldo. 6-2, 6-3 a fost pentru italianul de 27 de ani.

Prima surpriză a zilei a produs-o Thomaz Belluci, care l-a eliminat pe Jeremy Chardy. Francezul, număr 32 mondial, a pierdut cu 4-6, 5-7, dar marea lovitură a dat-o Luca Vanni, care l-a trimis acasă pe Bernard Tomic, sportiv clasat cu 91 de poziții mai sus în clasamentul ATP. A fost 3-6, 6-4 și 7-6 pentru italian.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑