Moment deosebit în timpul derby-ului dintre Espanyol și Barcelona, cu Iniesta în prim-plan



025 апреля 2015

 

**VIDEO** Moment deosebit în timpul derby-ului dintre Espanyol și Barcelona, cu Iniesta în prim-plan

VIDEO. Espanyol - Barcelona 0-2. Oaspeții s-au impus în derby-ul Cataluniei, unul de la care fanii grupării blaugrana au lipsit. Golurile echipei lui Luis Enrique au fost marcate de Lionel Messi și Neymar, dar singurul jucător care a avut parte de un tratament special din partea suporterilor gazdelor a fost Andres Iniesta.

În momentul înlocuirii mijlocașului cu prietenul său Xavi, care a disputat meciul 500 pentru oaspeți în La Liga, în minutul 87, toți oamenii prezenți pe arena lui Espanyol s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat pe rivalul de la Barcelona câteva zeci de secunde. La rândul său, campionul mondial și european le-a răspuns tot cu aplauze.

Motivul pentru care mijlocașul de 30 de ani este apreciat pe Power Stadium este unul cunoscut: în 2010, Iniesta a marcat golul decisiv, în prelungirile meciului cu Olanda din finala Campionatului Mondial și în momentul celebrării, pe sub tricoul de joc, a avut un alt tricou care aducea aminte de Daniel Jarque, fostul fundaș al lui Espanyol care a decedat în 2009, la numai 26 de ani, după ce suferit un atac de cord.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑