Premieră după 50 de ani la Real Madrid. ”Galacticii”, fără niciun jucător crescut în casă după jumătate de veac



030 августа 2015

 

**VIDEO** Premieră după 50 de ani la Real Madrid. ”Galacticii”, fără niciun jucător crescut în casă după jumătate de veac

Real Madrid a spălat imaginea remizei din prima etapă, 0-0 cu Sporting Gijon, spulberând o altă nou-promovată în etapa cu numărul 2 din La Liga. ”Galacticii” au învins-o cu 5-0 pe Betis, prin ”dublele” lui James Rodriguez și Gareth Bale, respectiv golul lui Benzema. În plus, madrilenii au mai avut și o bară și un penalty apărat de Keylor Navas.

Victoria împotriva andaluzilor a reprezentat, totodată, o premieră pentru Real Madrid, după 50 de ani! Niciun jucător crescut de formația ”blanco” nu a jucat în meciul ”galacticilor”, nici ca titular, nici ca rezervă. Ultima oară când s-a întâmplat asta a fost pe 3 octombrie 1965, într-un meci câștigat cu 2-1 în fața altei echipe andaluze, Cordoba. Atunci, pentru madrileni au evoluat: Betancort, Zoco, Sanchis, Santamaria, Miera, Pirri, Serena, Felix Ruiz, Gento, Puskas și Amancio.

></p><p>În echipa folosită sâmbătă seară, contra lui Betis, au jucat: <strong>Keylor Navas - Sergio Ramos, Marcelo, Danilo, Varane, Modric, Bale, Kroos, James Rodriguez, Cristiano Ronaldo, Benzema.</strong> Pe parcurs au mai intrat <strong>Isco, Casemiro </strong>și<strong> Kovacic.</strong></p><p>Mai mult, ”galacticii” au folosit aseară, pentru prima oară după 2688 de partide, doar un singur jucător spaniol în primul 11: <strong>Sergio Ramos.</strong></p><p><span style=Vezi mai jos rezumatul partidei Real Madrid-Betis 5-0:


 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑