Ancelotti, fascinat de Ronaldo: "Ronaldo nu este deloc obosit, cum se speculează, ci este chiar fresh"



Ancelotti, fascinat de Ronaldo: **

VIDEO Real Madrid - Almeria 3-0. Chiar dacă nu a marcat contra celor de la Almeria, Cristiano Ronaldo este cel mai eficace atacant al ”galacticilor”, dar și al fotbalului spaniol. Portughezul a izbutit să înscrie peste 50 de goluri în cinci sezoane la rând.

Ronaldo s-a văzut că a fost frustrat în momentul în care Alvaro Arbeloa a marcat golul de 3-0 cu Almeria, semn că starul Realului și-a dorit foarte mult să-și înscrie numele pe tabela de marcaj.

Sevilla - Real Madrid se va disputa sâmbătă, 2 mai, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Episodul nu i-a scăpat nici lui Carlo Ancelotti. Antrenorul ”galacticilor” este bucuros pentru atitudinea de care dau dovadă elevii săi, mai ales că Real este la două puncte în spatele Barcelonei.

></p><p><em><strong>”În întreaga mea carieră, n-am avut niciun fotbalist care să marcheze 50 de goluri într-un sezon. Dacă, spre exemplu, Cristiano nu va mai înscrie deloc până la finalul sezonului, voi fi la fel de fericit. Vă asigur însă că Ronaldo nu este deloc obosit, cum se speculează, ci este chiar fresh”,</strong></em> a spus italianul.</p><p>Cristiano Ronaldo va avea șansa de a-și mai trece un gol important în cont la meciul de săptămâna viitoare, mai precis de marți, atunci când Real va juca cu Juventus, la Torino, în <strong>semifinalele UEFA Champions League</strong>.</p><p><span style=Juventus - Real Madrid se va disputa marți, 5 mai, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑