Suporterii naţionalei Moldovei de Cupa Davis vor putea să suţină din tribune "tricolorii" în meciul din deplasare cu Danemarca



01 августа 2014

 

Premieră pentru tenisul moldovenesc! Suporterii naţionalei Moldovei de Cupa Davis vor putea să suţină din tribune "tricolorii" în meciul din deplasare cu Danemarca. Federaţia Naţională de tenis organizează deplasare acestora cu avionul iar preţurile variază între 65 şi 1270 de euro.

Federaţia moldovenească de tenis va organiza pentru prima dată deplasarea suporterilor la un meci din Cupa Davis care se va disputa în afara ţării. Cei care vor dori să plece cu o cursă charter în Danemarca, unde naţionala Moldovei va juca pentru promovarea în prima grupă a zonei Euro-Africane, vor fi nevoiţi să trimită solicitări cel târziu până pe 20 august. Forul naţional de profil a propus suporterilor naţionalei trei oferte.

O persoană trebuie să scoată din buzunar 1.270 de euro pentru zborul tur-retur, cazare la un hotel de trei stele, biletele la meciuri pentru toate cele trei zile, dar şi echipament special pentru suporteri. În plus această ofertă include deplasarea gratuită de la aeroport la hotel şi de la hotel la toate meciurile.

Un suporter poate achita 890 de euro, având aceeaşi ofertă, doar că va fi cazat la un hotel de două stele. Oferta de 650 de euro include doar zborul tur-retur, bilete la meciuri şi echipament pentru fani. Cea mai ieftină ofertă este cea de 65 de euro. Această include doar biletele la meciuri şi echipamentul special pentru suporteri. 

Partida din play-off pentru promovare în prima grupă a Cupei Davis dintre Moldova şi Danemarca este programată în perioada 12 -14 septembrie, în oraşul Billund.

Dacă va învinge echipa daneză, Moldova va promova pentru prima dată în istorie în prima grupă valorică din Zona Euro-Africană.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑