Sâmbătă fierbinte în Anglia! Arsenal şi Liverpool se vor duela în derby-ul etapei a zecea din Premier League



 

O sâmbătă "fierbinte" se anunţă în Anglia. Arsenal şi Liverpool se vor duela în derby-ul etapei a zecea din Premier League. Miza este una uriaşă, prima poziţie în clasament.

Arsenal are unul dintre cele mai bune starturi de sezon în Premier League din ultimul deceniu. În nouă etape disputate până acum, "tunarii" au pierdut doar un meci şi au remizat în altul, fiind liderii clasamentului, cu 22 de puncte.

Marii rivali de la Liverpool se află pe ultima treaptă a podiumului, la egalitate de puncte, câte 20, cu Chelsea, care se află pe locul secund. Miza meciului este uriaşă, fapt confirmat şi de antrenorul londonezilor, Arsene Wenger.

"Este un meci mare pentru noi, foarte important, dar nu-mi fac griji pentru locul unde se află echipa în clasament. MUSCA Clasamentul în acest moment nu are o semnificaţie reală", a declarat managerul echipei Arsenal, Arsene Wenger.

Arsene Wenger a anunţat şi care sunt priorităţile echipei, după ce aceasta a fost eliminată marţi din Cupa Ligii de către Chelsea.

"Starea de spirit la echipă este una foarte puternică. Suntem uniţi şi foarte concentraţi. Ştim care sunt priorităţile noastre, campionatul intern şi Liga Campionilor. Suntem pe o poziţie foarte bună în Premier League, din această cauză starea noastră de spirit este una pozitivă", a menţionat managerul echipei Arsenal.

Derby-ul dintre Arsenal şi Liverpool se va juca sâmbătă seara, de la ora 20.30, pe Emirates.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑