Amintirea lui Moți de la meciul cu Real. Fostul dinamovist a făcut schimb de tricouri cu Sergio Ramos



12 октября 2014

 

**VIDEO** Amintirea lui Moți de la meciul cu Real. Fostul dinamovist a făcut schimb de tricouri cu Sergio Ramos

Cosmin Moți și-a văzut visul împlinit și a apucat să evolueze în grupele UEFA Champions League. Nu a izbutit cu Dinamo, însă s-a calificat cu bulgarii de la Ludogorets în cea mai importantă competiție europeană.

Miercuri seară, fundașul român s-a luptat cu Ronaldo, Bale, Benzema și celalalte vedete de 5 stele ale lui Real și a lăsat o impresie bună, în ciuda faptului că a provocat un penalty discutabil, după un contact cu fotbalistul portughez (VIDEO AICI).

Moți a ținut neapărat să rămâne cu o amintire de la meciul cu echipa lui Ancelotti, iar la finalul partidei a făcut schimb de tricouri cu Sergio Ramos, fundașul oaspeților.

"Am făcut schimb de tricouri cu el (n.n. Cosmin Moți). Am vorbit înainte de meci despre asta. Moți este un jucător care aduce multă siguranță echipei sale și îi doresc mult succes în continuare", a spus Ramos.

În vârstă de 28 de ani, Sergio Ramos a venit în anul 2005 la Real, de la Sevilla, iar până în prezent a adunat aproape 300 de meciuri în Primera Division, în tricoul madrilenilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 2 октября 2014 | 21:04 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑