De teama unui atentat la Kiev, s-a luat o măsură inedită de siguranță pentru jucătorii Stelei



02 октября 2014

 

**VIDEO** De teama unui atentat la Kiev, s-a luat o măsură inedită de siguranță pentru jucătorii Stelei

Situația politică tensionată din Ucraina i-a îngrijorat pe steliști, care au avut parte de o pază foarte atentă pe perioada șederii la Kiev. În etapa a doua a grupelor UEFA Europa League, Steaua joacă ÎN DIRECT la Digi Sport 1 cu Dinamo Kiev (ora 20:00), locul 4 în ultima ediție de campionat.

Deoarece amenințarea războiului nu s-a limitat doar la zona estică a țării, steliștii s-au temut de un atentat cu bombă în drumul spre stadionul din Kiev, unde se va disputa partida din UEL, astfel că au luat o măsură urgentă pentru protecția delegației de la București.

Steliștii au venit cu taxiurile la stadion, deoarece au vrut să se ferească de un conflict armat pe șosea, mai ales că autocarul echipei ar fi fost mult mai expus și ușor de lovit.

></p><p>Pe lângă brandul sportiv care ar fi provocat haos în redacțiile de presă, autocarul roș-albastru iese foarte ușor în evidență și românii n-au dorit să riște în Ucraina, într-un context politico-social foarte delicat.</p><p><span style=În jurul orei 19:00, delegația Stelei a ajuns la stadionul din capitala Ucrainei, iar partida va începe la ora 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, cu fazele VIDEO pe www.digisport.ro.

Echipa de start a Stelei: Arlauskis - Papp, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepeliță, Sânmărtean - Chipciu, G. Iancu, Tănase - Keșeru


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑