Performanţă uluitoare! Un baschetbalist a marcat 53 de puncte într-un meci din NBA



Foto: espn.go.com

Performanţă uluitoare pentru Stephen Curry într-un meci din NBA! Baschetbalistul echipei Golden State Warriors a marcat 53 de puncte în partida cu New Orleans Pelicans.

Golden State Warriors, campioana în exerciţiu din NBA, a înregistrat cea de-a treia victorie consecutivă în noul sezon. Formţia din California s-a impus în deplasare, cu scorul de 134-120, în faţa echipei New Orleans Pelicans.

Eroul meciului a fost starul lui Warriors, Stephen Curry, care a înscris 53 de puncte, cu unul mai puţin decât recordul său personal.

28 de puncte din cele 53 marcate de Curry le-a înscris în sfertul 3 al disputei. Mai mult, în sfertul 3, Curry a reușit să marcheze, de unul singur, cu două puncte mai multe decât întreaga echipă a celor de la New Orleans Pelicans.

Curry a marcat 118 puncte în primele 3 partide ale noului sezon din NBA. Cel mai bun jucător din sezonul trecut este departe însă de recordul de puncte stabilit de Wilt Chamberlain. Legendarul jucător american a reușit să înscrie 156 de puncte în primele 3 partide ale unui sezon.

Într-un alt meci din NBA, New York Knicks a învins cu scorul de 117-110 formaţia Washington Wizards. Carmelo Anthony a reuşit să marcheze 37 de puncte pentru echipa învingătoare.

Utah Jazz a învins Indiana Pacers cu 97-76, iar Sacramento Kings a pierdut meciul cu Los Angeles Clippers, scor 109-114.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑