Steaua a obținut aprobarea pentru a se antrena în Ghencea, dar cu o condiție



 

**VIDEO** Steaua a obținut aprobarea pentru a se antrena în Ghencea, dar cu o condiție

Steaua nu a perfectat încă niciun transfer în această pauză competițională, dar Mirel Rădoi poate fi mândru de prima sa realizare de când a revenit în Ghencea. În urma discuției pe care a avut-o cu George Boroi, președintele CS Steaua, și la care a mai fost prezent și Valeriu Argăseală, echipa de fotbal a primit acceptul de a se antrena în Ghencea.

Cei de la Clubul Sportiv au pus însă o condiție pentru ca echipa de fotbal să nu plece în pribegie la Mogoșoaia, cum era prevăzut la finalul ediției trecute de campionat.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a explicat, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, care a fost condiția impusă de reprezentanții Armatei.

”Este bine că am rămas în Ghencea. Baza de antrenament este în București, se prezintă în condiții excelente, dar condiția lor a fost ca echipa să și joace acolo.

Stadionul Ghencea nu te mai încântă la cum se prezintă. Nu mai este un stadion european, dar merită investiția pentru acea bază de antrenament. Noi am plătit foarte mulți bani.

Nicio echipă nu poate oferi cât a plătit Steaua pentru a se antrena și a juca în Ghencea. Și ei au ajuns la concluzia că fără banii noștri se va ajunge la degradare totală. Ce a apărut cu Pandurii a fost o glumă proastă.

Terenul este foarte bun pe Ghencea, din păcate altele sunt problemele la acea arenă în care nu s-a mai investit nimic în ultimii ani”, a spus Duckadam la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑