Lovitură de teatru în Franţa! Eric Abidal a semnat cu grecii de la Olympiakos



 

Lovitură de teatru în Franţa! La o zi după ce şefii celor de la AS Monaco au anunţat că Eric Abidal şi-a prelungit contractul cu formaţia monegască, fundaşul a plecat de la echipă şi a semnat cu grecii de la Olympiakos. Abidal a luat această decizie din solidaritate faţă de fostul coleg de la Barcelona, Victor Valdes, care a fost refuzat de AS Monaco. 

La o zi după ce AS Monaco a anunțat că nu-l va mai transfera pe Victor Valdes, din cauza problemelor de sănătate ale acestuia, Eric Abidal a plecat de la formația monegască și a semnat un contract pe un an cu grecii de la Olympiakos.

În cadrul aceleiaşi conferinţe în care șefii lui AS Monaco declarau că nu-l mai vor pe fostul portar al Barcelonei, au anunţat că Eric Abidal și-a prelungit contractul cu echipa din Principat. A doua zi, însă, francezul de 34 de ani a semnat cu grecii și a fost prezentat oficial la Olympiakos.

Abidal, fost coleg timp de șase ani cu Valdes la Barcelona, a simțit că goalkeeperului i-a fost făcută o nedreptate și, în semn de solidaritate față de acesta, a decis să părăsească și el formația monegască. Deși conducerea a anunțat că și-a prelungit contractul, francezul încă nu-și pusese semnătura pe noul angajament, înțelegerea fiind doar una verbală.

Abidal și Valdes erau prieteni buni în perioada în care au jucat împreună la Barcelona, iar presa străină scrie că Valdes a luat decizia de a nu mai continua la Barcelona în momentul în care Sandro Rosell l-a dat afară pe Abidal, imediat după ce acesta a învins cancerul.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑