Novak Djokovic este din nou lider în clasamentul ATP, după victoria cu Federer de la Wimbledon!



 

**VIDEO** Novak Djokovic este din nou lider în clasamentul ATP, după victoria cu Federer de la Wimbledon!

Victoria în faţa lui Roger Federer a coincis cu revenirea lui Novak Djokovic în fruntea clasamentului ATP, în dauna spaniolului Rafael Nadal.

La 27 de ani, sârbul se află la cel de-al şaptelea titlu de Grand Slam din carieră, performanţă cu care i-a egalat pe americanul John McEnroe şi pe suedezul Mats Wilander. Cu cinci ani mai în vârstă față de Djokovic, Federer a recunoscut la final superioritatea rivalului său.

"Să ai un meci cu Novak mereu e greu, câteodată şi din punct de vedere fizic, pentru că jucăm foarte atletic. Eu pot doar să îl felicit, un meci uimitor, un turneu extraordinar, pe care a meritat să îl câştige", a declarat Federer, în aplauzele spectatorilor.

></p><p>Djokovic a izbucnit în lacrimi în momentul în care a primit trofeul. Sârbul nu a uitat să le mulţumească celor care i-au fost alături, în special celei care l-a iniţiat în tainele tenisului, Jelena Gencic, decedată în urmă cu un an.</p><p><em><strong>

Nu în ultimul rând, aş vrea să dedic acest titlu primului meu antrenor, care m-a învăţat toate elementele de bază, loviturile, comportamentul pe teren: Jelena Gencic. A decedat anul trecut, trofeul este pentru ea", a mai afirmat Djokovic.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑