Cel mai scump fundaş din lume a fost prezentat oficial la Paris Saint-Germain



07 августа 2014

 

David Luiz, devenit în această vară cel mai scump fundaş din lume transferat vreodată de vreun club de fotbal. Şeicii lui Paris Saint-Germain au plătit 50 de milioane de euro lui Chelsea pentru brazilian. Acesta va purta numărul 32 la gruparea din Ligue 1.

David Luiz a fost prezentat oficial la Paris Saint-Germain. Brazilianul, care a fost achiziţionat de la Chelsea pentru  50 de milioane, a semnat un contract pe o perioadă de cinci ani cu gruparea franceză. Astfel, Luiz a devenit cel mai scump fundaş din istoria fotbalului.

"Este un proiect minunat în viaţa mea, acum am oportunitatea să visez la mai mult. Voi da totul pentru echipă. Totul mi se pare minunat, mă bucur ca un copil de toată afecţiunea primită. Sper ca lucrurile să rămână aşa cum sunt acum", a spus fundaşul.

Luiz va fi coechiper la PSG cu suedezul Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva sau Edison Cavani. La formaţia din Paris a fost foarte aproape să ajungă şi argentinianul Angel di Maria.

"Sunt foarte mulţumit că l-am achiziţionat pe David Luiz. Cât ţine de transferul lui Angel Di Maria, am discutat cu prietenul meu Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, iar suma cerută de el mi s-a părut prea mare şi am renunţat la el", a declarat patronul PSG, Nasser Al Khelaifi.

David Luiz are 27 de ani şi în afară de Chelsea a mai jucat la echipele Vitoria Bahia şi Benfica Lisabona. Acesta a debutat la naţionala Braziliei în 2010.

La Mondialul din această vară, Luiz a jucat în toate cele şapte partide şi a marcat două goluri pentru Selecao. Acesta a fost căpitanul echipei în meciul din semifinale pe care Brazilia l-a pierdut cu 1-7 în faţa Germaniei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑