Uhrin jr., la pământ după golul lui Tamuz. Este foarte aproape de demitere



07 августа 2014

 

**VIDEO** Uhrin jr., la pământ după golul lui Tamuz. Este foarte aproape de demitere

Petrolul a făcut spectacol în fața Viktoriei Plzen și s-a calificat în stil de mare echipă în play-off-ul UEFA Europa League, după victoria cu 4-1 obținută în Cehia (VIDEO AICI).

Echipa lui Răzvan Lucescu a condus cu scorul de 3-1 la pauză, însă gazdele au sperat într-o revenire spectaculoasă în repriza secundă, deși șansele erau destul de mici, mai ales că ploieștenii aveau avantajul golurilor marcate în deplasare.

În minutul 69, Toto Tamuz a lămurit definitiv lucrurile în urma unui contraatac, iar formația din Plzen a căzut definitiv și nu a mai avut puterea să pună probleme.

Fostul antrenor al Timișoarei, Dușan Uhrin jr., a rămas fără nicio reacție după golul lui Tamuz. La pământ, cehul nu a avut puterea să se ridice de pe bancă pentru a-și îmbărbăta jucătorii, resemnați și ei cu 20 de minute înainte de finalul meciului.

Presa din Cehia a scris, înainte de partida retur, că Uhrin își joacă postul în dubla cu Petrolul, iar eșecul din turul III preliminar i-ar putea fi fatal. Cel mai probabil, Uhrin va fi demis de pe banca Viktoriei.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑