EXCLUSIV Gâlcă vrea ca Szukala și Sânmărtean să nu plece până la vară: “Sunt importanți!”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Gâlcă vrea ca Szukala și Sânmărtean să nu plece până la vară: “Sunt importanți!”

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, și-ar dori ca Lucian Sânmărtean și Lukasz Szukala să continue să joace pentru echipa campioană până la finalul sezonului, chiar dacă cei doi, din vară, vor fi jucătorii lui Al Ittihad. Gâlcă nu știe dacă îi va avea pe teren la startul returului și recunoaște că sunt greu de înlocuit.

Într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport, realizat de Dan Filoti, Gâlcă a vorbit despre posibilele transferuri ale Stelei din această iarnă și despre strategia clubului, dacă Sânmărtean și Szukala nu vor mai fi în Ghencea în retur: “Cu siguranță că dacă vor pleca din această iarnă, vom avea nevoie de jucători pe posturile pe care joacă, respectiv fundaș central și mijlocaș. Sper să vină jucători cu o calitate foarte bună. Sunt greu de înlocuit, prin prisma faptului că avem un timp cu ei, șase luni, și cei noi care vor veni trebuie să se adapteze cât mai repede la filosofia noastră.”

Gâlcă a recunoscut că există discuții legate de aducerea unor jucători chiar din această iarnă, dar deocamdată nu se va întâmpla nimic concret: “Ne gândim la jucători, dar, până se va lua o decizie, vom cântări foarte bine aceste situații. Până nu vor pleca și nu vom ști definitiv, nu luăm nicio decizie.”

Tehnicianul a recunoscut că și în condițiile în care Steaua nu s-a calificat în Europa League își dorește ca cei doi să termine campionatul în Ghencea: “Sper să îi avem până la vară. M-aș bucura din tot sufletul. Și dacă nu o să-i avem până la vară, să aibă rezultate bune. Pentru mine, amândoi sunt jucători importanți și chiar dacă ar fi cazul altuia, Tănase, foarte important pentru mine e să continue cel puâin până la vară. E important să termini cel puțin un an competițional cu echipa de la început.

Și în anii trecuți Steaua a vândut și a adus jucători de valoare în fiecare an, s-a bătut pentru intrarea în grupe în Champions League și Europa League. Nu cred că va fi nicio problemă.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑